Snabba leveranser ✓ Fri frakt ✓ Trygg E-handel ✓ Gratis gåva vid order över 1200:- (värde 79:-)

Villkor

Villkor Le Parfume

1§ Allmänt

Le Parfume & Cosmetics Sweden AB (559202-2668) ingår endast avtal med en myndig (18 år) person. Är man minderåring krävs målsmans tillstånd.
Avtal ingås endast på svenska och vi levererar endast inom Sverige.
Avtal ingås när du väljer att skicka beställning i kassan.
I priserna ingår moms med 25 %.
Alla varor förblir Le Parfumes & Cosmetics AB:s egendom till dess fulla betalning kommit bolaget tillhanda.

Le Parfume & Cosmetics AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

2§ Leverans

Leparfume.se levererar enbart inom Sverige.
Beställningar som inkommit före 14:00 skickas vanligtvis samma dag. Leveranstiden är därefter 1-3 arbetsdagar beroende på fraktsätt och postnummer. Vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos fraktbolaget. Vid sådana leveransförseningar fortsätter vi att bevaka beställningen. Om inte annat särskilt avtalats och en leverans försenas oskäligt länge, och detta inte beror på dig som kund, har du rätt att häva köpet helt kostnadsfritt.

Vänligen kontrollera att leveransuppgifterna såsom adress och telefonnummer stämmer innan du slutför köp. Det går tyvärr inte att ändra dessa uppgifter efter att beställningen blivit packad.

Om paketet ska hämtas hos postombud får kunden en avisering som beskriver var och när paketet ska hämtas. I så fall ska kunden hämta paketet inom den tid som anges i aviseringen, vilket normalt är 14 dagar. Avisering kan ske via email, SMS eller vanlig post. Normalt ska paket lösas ut personligen med kolli-id samt giltig legitimation. Om du har tappat bort kolli-id eller har frågor kring uthämtningen, vänligen maila oss på info@leparfume.se.

I samband med ej uthämtade paket uppstår en rad kostnader. På grund av detta tar vi ut en avgift om 199 kronor inklusive moms om ett paket ej hämtas ut, som ska täcka en del av dessa kostnader.

3§ Betalning

Kortbetalning: Du kan betala med Visa eller Mastercard. Välj kortbetalning och följ anvisningarna. Varorna skickas direkt efter betalningen och ingen extra avgift tas ut.

Faktura: Vi erbjuder betalning med faktura via vår samarbetspartner Klarna. Vid fakturabetalning skickas varorna till den folkbokförda adressen. Vill du ej ha varorna till din folkbokföringsadress ber vi dig vänligen använda ett annat betalningsalternativ. Ingen faktureringsavgift tillkommer (0kr). Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift, dröjsmålsränta och aktuell referensränta.

PayPal: Du kan betala med PayPal, välj alternativet i kassan och följ sedan anvisningarna. Du behöver ett konto hos PayPal för att kunna genomföra betalningen. Har du inte detta kan du enkelt registrera ett vid köptillfället. Varorna skickas direkt efter betalningen och ingen extra avgift tas ut.

Swish: Du som ansluten till Swish kan genomföra betalning som dras direkt från ditt bankkonto. Öppna Swish-appen på din mobila enhet och godkänn betalningen via ditt mobila Bank-ID för att slutföra köpet. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till ditt bankkonto.

4§ Ångerrätt

Vid köp av varor från oss har du som kund rätt att frånträda köpeavtalet utan att ange något skäl inom 14 dagar från det att du mottog varan (ångerrätt).
Ångerrätt gäller dock inte för brutna förpackningar som inte kan återlämnas när förseglingen brutits och förseglingen har brutits av dig som konsument. Om du beställt flera varor som levereras var för sig, eller en vara som levereras i flera delar vid olika tidpunkter, har du rätt att frånträda avtalet inom 14 dagar från det att du mottog den sista varan respektive den sista delen av varan. Om du vill utöva din ångerrätt ska du lämna ett klart och tydligt meddelande till oss, innehållande ditt namn, adress och eventuellt telefonnummer och e-postadress, om att du önskar frånträda avtalet, företrädesvis via e-post, Info@leparfume.se

Retur: Du kan returnera dina varor till Le Parfume & Cosmetics Sweden AB kostnadsfritt inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig. Ångerfristen börjar gälla den dag du tagit emot din beställning. Använd Returnotan och vår förbetalda returfraktsedel som bifogats i din försändelse.

Alla varor som skickas tillbaka, måste vara noggrant emballerade, för att undvika skador på varan. Det är du som kund som står för transportrisken tillbaka till Le Parfume & Cosmetics Sweden AB.
Återbetalning: kommer att ske utan onödigt dröjsmål och alltid senast inom 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet, förutsatt att vi inom denna tid fått varan i retur, eller mottagit kvitto utvisande att varan har sänts tillbaka till oss. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för köpet, om vi inte uttryckligen kommer överens om något annat sätt för återbetalning.

5§ Sortiment

Le Parfume & Cosmetics Sweden AB reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet.

Le Parfume & Cosmetics Sweden reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger heller ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Le Parfume & Cosmetics Sweden AB förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

6§ Tvist

Klagomål eller synpunkter avseende Le Parfume & Cosmetics Sweden AB:s produkter bör meddelas Le Parfume & Cosmetics Sweden AB:s kundservice via e-mail info@leparfume.se.
Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till din lokala konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden (ARN), www.arn.se eller Box 174, 101 23 Stockholm. Vi följer alltid ARN:s rekommendationer. Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats: http://ec.europa.eu/odr.

Vi åtar oss inte att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men kommer att ta slutlig ställning till denna fråga vid en uppkommen tvist.

Stäng
Stäng
Sign in